Αρχική   /  /«Πράσινο ρεύμα» στις τουριστικές επιχειρήσεις από τη EUNICE POWER

27 Ιουνίου Ιουνίου, 2019

Πράσινο Σήμα

«Πράσινο ρεύμα» στις τουριστικές επιχειρήσεις από τη EUNICE POWER

H EUNICE POWER ανοίγει νέους δρόμους στις τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα παρέχοντάς τους ανταγωνιστικά τιμολόγια, για να μειώσουν δραστικά το κόστος της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και παράλληλα, ΔΩΡΕΑΝ πιστοποίηση ότι κάνουν χρήση «πράσινης» ενέργειας!

Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες το 40% των τουριστών παγκοσμίως λαμβάνει σοβαρά υπόψη το πόσο φιλικό προς το περιβάλλον είναι ένα τουριστικό κατάλυμα και γενικά ένας προορισμός, όταν κάνει τα ταξιδιωτικά του σχέδια.

Οι εν λόγω μελέτες αναδεικνύει την ανερχόμενη τάση στην παγκόσμια τουριστική αγορά, σύμφωνα με την οποία η υιοθέτηση περιβαλλοντικά βιώσιμων πρακτικών συνιστά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και λόγος αναγνώρισης και επιβράβευσης από τουριστικούς θεσμούς και φορείς πιστοποίησης.

Το «Πράσινο Σήμα»

Κάθε επιχείρηση που συμβάλλεται με τη EUNICE POWER λαμβάνει αυτόματα το «Πράσινο Σήμα», το οποίο πιστοποιεί, με τη «σφραγίδα» του ΔΑΠΕΕΠ (πρώην ΛΑΓΗΕ), ότι ο κάτοχός του κάνει χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Με το «Πράσινο Σήμα» η EUNICE POWER παρέχει στις τουριστικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν ένα ισχυρότατο μέσο για να αναδείξουν το «πράσινο» προφίλ τους και να κερδίσουν την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των επισκεπτών.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις μπορούν να τοποθετήσουν το «Πράσινο Σήμα»  της EUNICE POWER σε συσκευασίες προϊόντων, σε καταστήματα, σε οχήματα και σε όλες τις δράσεις επικοινωνίας τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να γίνουν πιο ελκυστικές σε ένα ολοένα αυξανόμενο ρεύμα επισκεπτών, που έχει  περιβαλλοντικές ανησυχίες.

Πρόκειται για επισκέπτες που ταξιδεύουν περισσότερο από το μέσο τουρίστα και έχουν μεγαλύτερη επιρροή μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Ένας αυξανόμενος αριθμός μεγάλων οργανισμών η εταιρειών προσδιορίζει τη λειτουργία τους στην αγορά με γνώμονα την μείωση του ενεργειακού  τους αποτυπώματος ως  δείγμα της Κοινωνικής Εταιρικής τους Ευθύνης .

Στα πλαίσια αυτά όλο και περισσότερες ξενοδοχειακές μονάδες εμπλουτίζουν τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με δράσεις και δραστηριότητες προστασίας του περιβάλλοντος, διαφοροποιώντας το τουριστικό τους προϊόν ώστε να καλύπτει τις ανησυχίες ενός ιδιαίτερα ευαίσθητου κοινού.

Ως ηγέτης του ρεύματος της «πράσινης» ενέργειας στην Ελλάδα, η EUNICE POWER, με την υποστήριξη του Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG), έρχεται να προσφέρει εδώ και τώρα πρωτοποριακές λύσεις και τεχνογνωσία στις επιχειρήσεις του κλάδου Τουρισμού.

27 Ιουνίου Ιουνίου, 2019

Πράσινο Σήμα

Πώς θα ωφεληθείτε από την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;