Αρχική   /  /Αλλαγή παρόχου: Πώς θα βγείτε κερδισμένοι

5 Αυγούστου Αυγούστου, 2020

Άρθρα

Αλλαγή παρόχου: Πώς θα βγείτε κερδισμένοι

Το να διαχειρίζεστε μια ολόκληρη επιχείρηση μπορεί να είναι από μόνο του αρκετά δύσκολο κι απαιτητικό, και ως ιδιοκτήτης, πιθανότατα δεν θέλετε να ανησυχείτε και για τη διαχείριση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας. Γνωρίζετε, όμως, ότι ενδέχεται να πληρώνετε πολύ περισσότερα από όσα χρειάζεστε για το ηλεκτρικό ρεύμα της επιχείρησής σας;

Αλλάζοντας πάροχο ενέργειας μπορείτε να επιτύχετε σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος ενέργειας σε συνδυασμό με πλήθος άλλων πλεονεκτημάτων.Οι επιλογές στην αγορά είναι περισσότερες από ποτέ, όπως και οι προσφορές που τις συνοδεύουν.
Πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η επιλογή σας είναι η πλέον συμφέρουσα και θα βγείτε όντως κερδισμένοι από την αλλαγή παρόχου;Από το ύψος των τιμολογίων και τις χρεώσεις που περιλαμβάνουν μέχρι την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται, υπάρχουν πολλά σημεία που μπορεί να κάνουν τη διαφορά, για τα οποία ένας καταναλωτής, ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση, θα πρέπει να είναι ενήμεροι, προκειμένου να λάβουν ορθές αποφάσεις:

Είδη χρέωσης

Είναι σημαντικό σε κάθε συμβόλαιο οι καταναλωτές να γνωρίζουν τις χρεώσεις στο Λογαριασμό Κατανάλωσης ρεύματος. Αυτές χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες:

Τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις, που είναι κοινές για όλους τους παρόχους ενέργειας, και ορίζονται από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας, συνεισπράτονται με τον λογαριασμό και κατόπιν αποδίδονται στους δικαιούχους οργανισμούς.

Τις ανταγωνιστικές χρεώσεις, που αποτυπώνουν την κατανάλωση ενέργειας, τα πάγια κ.λπ., με βάση τα τιμολόγια του κάθε παρόχου. Εστιάζοντας στις ανταγωνιστικές χρεώσεις μπορείτε να συγκρίνετε τα τιμολόγια του κάθε προμηθευτή.

Συχνά, ένα συμβόλαιο μπορεί να περιλαμβάνει πάγια χρέωση η ακόμα και συνδρομή. Στη EUNICE POWER ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει συμβόλαια με ή χωρίς πάγια χρέωση.

Έκπτωση Εμπρόθεσμης Εξόφλησης

Επιλέγετε να εξοφλείτε εμπρόθεσμα τους Λογαριασμούς Κατανάλωσης, καθώς αυτό συνήθως συνοδεύεται από έκπτωση στις ανταγωνιστικές χρεώσεις. Η EUNICE POWER παρέχει σημαντικές εκπτώσεις επί των τιμολογίων της στους καταναλωτές που εξοφλούν τους λογαριασμούς τους εμπρόθεσμα.
Μάλιστα, κάνοντας χρήση της πάγιας τραπεζικής εντολής, ως τρόπου πληρωμής του λογαριασμού, εξασφαλίζεται αδιαλείπτως το προσφερόμενο μειωμένο Τιμολόγιο έγκαιρης εξόφλησης.

Σταθερή ή Κλιμακωτή Χρέωση

Ένα άλλο σημείο στο οποίο χρειάζεται να δώσετε προσοχή όταν πρόκειται να αλλάξετε πάροχο, είναι το αν η χρέωση για την κατανάλωση ρεύματος είναι σταθερή ή κλιμακωτή, δηλαδή αν μεταβάλλεται μετά την υπέρβαση ενός συγκεκριμένου ορίου.
Ενδεικτικά, ο βασικός πάροχος μεταβάλλει τη χρέωσή των χρεώσεών του αν η τετραμηνιαία κατανάλωση υπερβεί τις 2.000 ΚWh.

Η EUNICE POWER προσφέρει σταθερή χρέωση ανεξαρτήτως ύψους κατανάλωσης, κάτι που οδηγεί σε μεγάλο όφελος του καταναλωτή όταν γίνονται μεγάλες καταναλώσεις.

Αποφυγή Εγγύησης

Η καταβολή εγγύησης αποτελεί μια συνήθη πρακτική όταν ξεκινά ένα νέο συμβόλαιο με πάροχο ενέργειας.
Με την αλλαγή προμηθευτή η εγγύηση που ήδη έχετε καταβάλλει, συμψηφίζεται με την αξία της κατανάλωσής σας στον τελευταίο εκκαθαριστικό και τελικό λογαριασμό που εκδίδεται από τον προηγούμενο πάροχό σας.

Στη συνέχεια, θα κληθείτε να καταβάλετε νέα εγγύηση στον επόμενο πάροχο. Στη EUNICE POWER η καταβολή εγγύησης μπορεί να αποφευχθεί, εφόσον επιλέξετε να εξοφλείτε τους μηνιαίους λογαριασμούς κατανάλωσης με πάγια τραπεζική εντολή.

5 Αυγούστου Αυγούστου, 2020

Άρθρα

EUNICE POWER: Ασφάλεια και εμπιστοσύνη από τους πρωτοπόρους στην πράσινη ενέργεια

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;