Αρχική   /  /EUNICE POWER: Αειφόρος ανάπτυξη με 100% «πράσινη» ενέργεια!

26 Νοεμβρίου Νοεμβρίου, 2019

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE POWER: Αειφόρος ανάπτυξη με 100% «πράσινη» ενέργεια!

Η αλλαγή παρόχου και μεταφορά στη EUNICE POWER συνιστά το διαβατήριο σε ένα όραμα για βιώσιμη ανάπτυξη που τροφοδοτείται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στην οποία ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να παράγει, να αποθηκεύει και να εμπορεύεται ηλεκτρικό ρεύμα.

«Στόχος μας στη EUNICE POWER είναι εδραιωθούμε στη συνείδηση του κόσμου ως η εταιρεία που προμηθεύει αποκλειστικά και μόνο καθαρή-πράσινη ενέργεια», επισημαίνει ο Χρήστος Ρήγας, Chief Operations Officer, στη EUNICE POWER. Ένα πρώτο, ουσιαστικό βήμα στην κατεύθυνση αυτή έγινε με την εντυπωσιακή επίδοση που πέτυχε η EUNICE POWER το 2018 στη σύνθεση του ενεργειακού της μείγματος. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 84,97% της ηλεκτρικής ενέργειας που διέθεσε η EUNICE POWER στους πελάτες της προήλθε από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Το υπόλοιπο 15,03% θα μπορούσε να διατεθεί από τη EUNICE POWER ως πράσινη ενέργεια, αν απαιτούνταν από τους πελάτες της. Για το 2019, η αντίστοιχη επίδοση αναμένεται να αγγίξει το απόλυτο ποσοστό του 100%, μακράν υψηλότερη από κάθε άλλο προμηθευτή στην Ελλάδα.

Καταλυτικό ρόλο σε αυτήν τη διάκριση παίζει η υποστήριξη του μητρικού Ομίλου, EUNICE ENERGY GROUP (EEG), ο οποίος είναι ο πρώτος & μοναδικός Ελληνικός Όμιλος που παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Ανανεώσιμες Πηγές, μέσα από ιδιόκτητα αιολικά και ηλιακά πάρκα σε όλη την Ελλάδα.

«Το όνομα της EUNICE ENERGY GROUP είναι  συνυφασμένο με την πρωτοπορία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», υπογραμμίζει ο Παναγιώτης Ζωγράφος, Διευθύνων Σύμβουλος της EUNICE POWER κι εξηγεί: «Ενθαρρύνουμε τη Συμμαχία, τη Συμμετοχή, και τη Συνέργεια μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών της Κοινωνίας και του Ομίλου μας. Η βιωσιμότητα και οι στόχοι μας δε βασίζονται στα αθροίσματα  πωλήσεων των επί μέρους δραστηριοτήτων μας, αλλά στο άθροισμα της ικανοποίησης των ενδιαφερομένων μερών που λειτουργούν συνεργάζονται, συμμετέχουν και επιδιώκουν τη συνέργεια και τη σύγκλιση συμφερόντων. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη του αναπτυξιακού οράματος του Ομίλου που συνταξιδεύει με τα συμφέροντα των  συνεργατών, των μετόχων και των άλλων ενδιαφερομένων μερών».

Ο Όμιλος EEG διαθέτει υποδομές και καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, ενώ πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις προκειμένου να εξυπηρετήσει το όραμα για αειφόρο ανάπτυξη με 100% «πράσινη» ενέργεια και να ηγηθεί των εξελίξεων προς μια Δημοκρατία της Ενέργειας.

Με άλλα λόγια, να ηγηθεί της μετάβασης από τον consumer, δηλαδή τον απλό καταναλωτή ενέργειας, και τον prosumer, δηλαδή τον καταναλωτή που παράγει ενέργεια π.χ. βάζοντας φωτοβολταϊκά στη στέγη, στον NetProsumer,  ο οποίος παράγει, καταναλώνει, αποθηκεύει, γίνεται μέλος του δικτύου και εμπορεύεται μόνος του την περίσσεια της ενέργειάς του.

«Σε μια εποχή όπου η ενέργεια αποτελεί ένα από τα βασικότερα αγαθά, οι άνθρωποι της EUNICE οραματίζονται ένα μέλλον με βιώσιμη ανάπτυξη προσιτή και διαθέσιμη σε όλους», τονίζει ο Γιάννης Τούντας, Supply Division Coordinator του Ομίλου EEG.

Με αιχμή του δόρατος τη EUNICE POWER, ο Όμιλος EEG παρέχει σε κάθε Έλληνα όλα τα απαραίτητα εργαλεία, από το να γίνει απλός χρήστης αποκλειστικά πράσινης ενέργειας μέχρι συμμέτοχος σε φωτοβολταϊκό πάρκο ή κάτοχος μικρής ανεμογεννήτριας, ώστε να καταστεί ενεργός και συνειδητός NetProsumer.

Όπως τονίζει ο Χρήστος Ζωγράφος, Cost Analysis Manager στη EUNICE POWER, «Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στον κλάδο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, προσφέροντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα να καταναλώνουν 100% πράσινη ενέργεια

26 Νοεμβρίου Νοεμβρίου, 2019

Πράσινη Ενέργεια

Το Λεξικό της Πράσινης Ενέργειας

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;