Αρχική   /  /EUNICE ENERGY GROUP: Ο Πρώτος Όμιλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ «Πράσινης» Ενέργειας

16 Οκτωβρίου Οκτωβρίου, 2019

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE ENERGY GROUP: Ο Πρώτος Όμιλος ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ «Πράσινης» Ενέργειας

Ο Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG) είναι ο πρώτος Ελληνικός Όμιλος που παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Ανανεώσιμες Πηγές, μέσα από ιδιόκτητα αιολικά και ηλιακά πάρκα σε όλη την Ελλάδα.

Αναπτύσσει τεχνολογία, τεχνογνωσία και καινοτομία στην ενέργεια, όπως την κατασκευή της πρώτης made in Greece ανεμογεννήτριας EW16 θέτις, τον βραβευμένο υβριδικό σταθμό παραγωγής ενέργειας στην Τήλο, το έξυπνο σύστημα ενεργειακής διαχείρισης  S4S, τα Smart Home Devices κλπ., ενώ παράλληλα υλοποιεί ιδιωτικές επενδύσεις κι εκπροσωπεί την Ελλάδα στην παγκόσμια πρωτοπορία της Καθαρής Ενέργειας.

Καθαρή ενέργεια για όλους

Μέσα από την θυγατρική εταιρεία παροχής ενέργειας, EUNICE POWER, ο Όμιλος EEG προσφέρει στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά της Ελλάδας ρεύμα που παράγεται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές, όπως ο ήλιος και ο άνεμος.  Με μια σειρά συμπληρωματικών έργων κι επεκτάσεων που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, η συνολική ισχύς αυξήθηκε  στα 87,3MW ενώ  σταδιακά αναμένεται να ξεπεράσει τα 782MW μέσα στην επόμενη πενταετία!

Με την  υποστήριξη του Ομίλου EEG, η EUNICE POWER έρχεται να καταρρίψει το μύθο, ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχουν υψηλό κόστος παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες τουλάχιστον 20% φθηνότερα σε σχέση με το βασικό πάροχο.

Επιπλέον, χορηγεί δωρεάν σε όλους τους επιχειρηματικούς της πελάτες το «Πράσινο Σήμα», με το οποίο πιστοποιείται ότι κάνουν χρήση ενέργειας που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές.

Τεχνολογία Αιχμής και Καινοτόμες Λύσεις

Ο Όμιλος EEG πρωτοπορεί στην παραγωγή καινοτομίας σε όλο το φάσμα της αγοράς ενέργειας:

  • Διαθέτει το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο κατασκευής ανεμογεννητριών στην Ελλάδα, στη Μάνδρα Αττικής. Εκεί, κατασκευάζονται η πρωτοποριακή ανεμογεννήτρια EW16 θέτις, ισχύος 50 κιλοβάτ, η οποία ενσωματώνει σύγχρονη τεχνολογία με στόχο τη μέγιστη αποδοτικότητα και διάρκεια ζωής με την ελάχιστη συντήρηση και με δυνατότητα προσαρμογής στις τοπικές συνθήκες του σημείου εγκατάστασης
  • Καινοτομεί στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής ενέργειας, όπως ο βραβευμένος για την πρωτοπορία του, υβριδικός σταθμός στην Τήλο (S4S Tilos), ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί με καθαρή ενέργεια από τον ήλιο και τον άνεμο, νησιά της Δωδεκανήσου
  • Aναπτύσσει μεγάλης κλίμακας αιολικά και ηλιακά πάρκα, στα πρότυπα των κορυφαίων διεθνών παραγωγών ενέργειας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος EEG, υλοποιεί το Aigaio Project, μια διεθνούς κλίμακας ενεργειακή επένδυση, η οποία έχει τεράστια σημασία για την Ελλάδα σε πολλά επίπεδα. Το σχέδιο προβλέπει την εγκατάσταση δικτύου ανεμογεννητριών συνολικής δυναμικότητας 582MW, σε δεκάδες ακατοίκητες νησίδες των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων
  • Αναπτύσσει και κατασκευάζει τους έξυπνους μετρητές νέας γενιάς (Smart Home Devices), οι οποίοι εξασφαλίζουν αξιόπιστη και αποτελεσματική διαχείριση του περισσεύματος και της ζήτησης της ενέργειας σε ένα σύστημα ανταλλακτικής αγοράς με βάση τεχνολογίες Blockchain

Στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε διάφορες Ενεργειακές Κοινότητες στην Ελλάδα σε όλα τα στάδια της ανάπτυξής τους

Φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ο Όμιλος EEG επενδύει στο μέλλον της αυτοκίνησης, που είναι η ηλεκτροκίνηση. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η στρατηγική συνεργασία του με τον αμερικανικό κολοσσό Blink Charging Co., για την υλοποίηση ενός εκτεταμένου δικτύου φόρτισης μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που θα τροφοδοτείται με 100% «πράσινο» ρεύμα που πιστοποιημένα παράγει ο Όμιλος EEG.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία με την Blink Charging Co. , η οποία έχει τη μορφή κοινοπραξίας με το όνομα Blink Charging Europe, αναδεικνύει για μια ακόμα φορά τον Όμιλο EEG ως “Partner of Choice” για διεθνή funds και εταιρείες.

Δημοκρατία της Ενέργειας

Στόχος του Ομίλου EEG είναι να παρέχει σταθερή πρόσβαση στην αιχμή των παγκόσμιων εξελίξεων του χώρου της ενέργειας και να συμβάλει στη μετάβαση προς μια «Δημοκρατία της Ενέργειας». Με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη Smart Grids αλλά και ολοκληρωμένων λύσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ, εξελίσσει και καθιερώνει καινοτομίες που διαμορφώνουν την αγορά και αλλάζουν τα δεδομένα στην Ελλάδα. Μια τέτοια καινοτομία είναι και το S4S (Storage for Sustainability, Smart Grid, Solutions, Security), το σύστημα έξυπνης διαχείρισης ενέργειας που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Τήλο. Το S4S μπορεί να συνδυάσει διαφορετικές Πηγές Ενέργειας, με αποθήκευση. Επιπλέον, εφαρμόζει μετεωρολογικά, τεχνικά, δεδομένα φόρτισης, αποθήκευσης και λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο, προκειμένου να εξασφαλίσει αδιάλειπτη τροφοδοσία, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Η μελλοντική ανάπτυξη του S4S επικεντρώνεται στην πλήρη ενσωμάτωση της παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ και του συστήματος έξυπνης διαχείρισης αυτής, με στόχο την εξυπηρέτηση των NetProsumers, (αυτών δηλαδή που θα παράγουν, θα καταναλώνουν, θα αποθηκεύουν ενέργεια, θα αποτελούν μέρος του δικτύου και θα μπορούν να εμπορεύονται μόνοι τους την περίσσεια ενέργεια τους) και  των μελών των Ενεργειακών Κοινοτήτων ως εφαρμογή Smart Grids.

Ο Όμιλος EEG προσφέρει όλα απαραίτητα εργαλεία, ώστε κάθε Έλληνας να γίνει ενεργός και συνειδητός ΝetProsumer. Να γίνει κάτοχος μιας μικρής ανεμογεννήτριας, κάτοχος ή συμμέτοχος σε ένα φωτοβολταϊκό, παραγωγός και χρήστης ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές.

Το όραμα, οι συνεργασίες, οι καινοτομίες και οι επενδύσεις του Ομίλου EEG ανοίγουν το δρόμο και φέρνουν στο σήμερα την επόμενη ημέρα της «Δημοκρατίας της Ενέργειας»!

16 Οκτωβρίου Οκτωβρίου, 2019

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE POWER: Το πιο «πράσινο» ενεργειακό μείγμα στην Ελλάδα!

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;