Αρχική   /  /EUNICE POWER: ΕΜΕΙΣ φορτίζουμε τη Γέφυρα με καθαρή, πράσινη ενέργεια.

15 Ιανουαρίου Ιανουαρίου, 2020

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE POWER: ΕΜΕΙΣ φορτίζουμε τη Γέφυρα με καθαρή, πράσινη ενέργεια.

Με τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής να γίνονται ολοένα και πιο αισθητές τα τελευταία χρόνια, οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν οι επιχειρήσεις για να μηδενίσουν το αποτύπωμά τους σε εκπομπές αερίων ρύπων αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η EUNICE POWER αποτελεί αρωγό αυτής της προσπάθειας με εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Η συνεργασία της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., που συντηρεί κι ελέγχει το έργο στο Ρίο- Αντίρριο, με τη EUNICE POWER διασφαλίζει ότι η πρώτη καλύπτει όλες τις ανάγκες της σε ενέργεια με ηλεκτρικό ρεύμα που προέρχεται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, μηδενικών εκπομπών, διοξειδίου του άνθρακα, όπως ο ήλιος και ο άνεμος. Με αυτόν τον τρόπο, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. μηδενίζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ως προς την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, από την οποία παγκοσμίως παράγονται τα δυο τρίτα των εκπομπών αερίων ρύπων που συντελούν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και στην κλιματική αλλαγή.

Η EUNICE POWER είναι θυγατρική του ελληνικού ενεργειακού Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG), ο οποίος παράγει ενέργεια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Ανανεώσιμες Πηγές. Η καθαρή και πράσινη αυτή ενέργεια παράγεται μέσα από ιδιόκτητα αιολικά και ηλιακά πάρκα του Ομίλου EEG σε όλη τη χώρα.

Όντας η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που προμηθεύει τους πελάτες της πιστοποιημένα με 100% πράσινη ενέργεια, μέσω του μητρικού Ομίλου EEG, η EUNICE POWER αποτελεί αυτή τη στιγμή την αιχμή του δόρατος για το μηδενισμό του ενεργειακού αποτυπώματος των ελληνικών επιχειρήσεων.

Πράσινη φόρτιση και ηλεκτροκίνηση

Παράλληλα, η EUNICE POWER τροφοδοτεί με καθαρό ρεύμα  τους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων που έχουν εγκατασταθεί στους χώρους στάθμευσης στις δύο πλευρές των διοδίων της Γέφυρας. Αυτό συνεπάγεται «πράσινη» φόρτιση τόσο για τα διερχόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κάνουν στάση για ανατροφοδότηση, όσο και για τα ηλεκτρικά οχήματα του στόλου της Γέφυρας. Μέχρι στιγμής, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. διαθέτει ένα ηλεκτρικό όχημα, έχοντας ως στόχο να μετατρέψει σταδιακά ολόκληρο το στόλο της σε ηλεκτροκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση των φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους χώρους στάθμευσης εκατέρωθεν της Γέφυρας έγινε σε συνεργασία με την Blink Charging Hellas. Η τελευταία αποτελεί μέλος της κοινοπραξίας του Ομίλου EEG και της Blink Charging Co., της κορυφαίας εταιρείας των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., η εταιρεία στα πλαίσια των πράσινων ενεργειών και δραστηριοτήτων της βραβεύτηκε για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μηδενικών εκπομπών CO2 για την κάλυψη όλων των αναγκών λειτουργίας της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης». Η σημαντική αυτή διάκριση, η οποία αντανακλά την περιβαλλοντική ευαισθησία και οικολογική συνείδηση της Γέφυρας, κατέστη δυνατή χάρη στο καθαρό, πράσινο ρεύμα με το οποίο τροφοδοτείται το εμβληματικό αυτό έργο από τη EUNICE POWER.

15 Ιανουαρίου Ιανουαρίου, 2020

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE POWER: Αειφόρος ανάπτυξη με 100% «πράσινη» ενέργεια!

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;