Για τις καταναλώσεις απο 1η Αυγούστου 2022, σύμφωνα με το άρθρο 138 του ν.4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/04.07.2022), οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Kοινωνικά Τιμολόγια

Προσφορές που διατίθεται σε δικαιούχους ΚΟΤ.

Δικαιούχοι ΚΟΤ Δικαιούχοι ΚΟΤ με νυχερινή κατανάλωση

{{ row.head }}

{{ row.subtitle }}

{{ row.first_col }}

{{ row.second_col }}

Με ενδιαφέρει Με ενδιαφέρει

*, ** Αποφεύγεται η καταβολή νέας εγγύησης σε περίπτωση εξόφλησης του λογαριασμού κατανάλωσης με πάγια τραπεζική εντολή

*, ** Ρήτρα οριακής τιμής συστήματος: Το συγκεκριμένο πακέτο υπόκειται σε ρήτρα αναπροσαρμογής λόγω μεταβολής της ΟΤΣ.

*Ισχύει και για περιπτώσεις διακανονισμών σε ισχύ.

Ρυθμιζόμενες χρεώσεις

Οι χρεώσεις αυτές συνεισπράττονται με τον λογαριασμό, ορίζονται από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και αποδίδονται στους δικαιούχους οργανισμούς.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Άλλαξε τώρα και έλα στην WeEnergy!

prices-bottom-pic

ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ & ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ιδανική επιλογή για την οικογένειά ή την επιχείρηση σας

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε το μεγαλύτερο όφελος σε σχέση με τις ανάγκες κατανάλωσης στο σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ ή να μας καλέσετε στο 801 11 88000 (από σταθερό), 210 7294512 (από κινητό).

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;