Ποιοί είμαστε

Η Eunice Power, είναι μία Ελληνική εταιρεία προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, προμήθειας πράσινων πιστοποιητικών, παροχής υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ) και μέλος του Ομίλου Eunice Energy Group.

Είμαστε o μοναδικός πάροχος στην Ελλάδα που είναι σε θέση να παρέχει επίσημη κρατική και εταιρική πιστοποίηση ότι η ενέργεια που προμηθεύονται όλοι οι πελάτες του προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές όπως ο ήλιος και ο άνεμος.

6.-ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ2

Οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν

Παροχή ηλεκτρικής ενέργειας με ανταγωνιστικά “πράσινα” τιμολόγια σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά της Ελληνικής επικράτειας

Εισαγωγή και εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας

Παροχή υπηρεσιών Φορέων Σωρευτικής Εκπροσώπησης (ΦοΣΕ)

Παροχή πράσινων πιστοποιητικών και εγγυήσεων προέλευσης

Που απευθυνόμαστε

Η Eunice Power απευθύνεται σε όλους όσουν θέλουν να είναι μέρος ενός πράσινου κόσμου.

Επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα

Επιχειρήσεις των οποίων η οικολογική ευαισθησία βελτιώνει την εικόνα τους και αποτελεί επιχείρημα πώλησης προς το δικό τους κοινό

Ενεργειακές Κοινότητες για το σχεδιασμό και ανάπτυξη δράσεων

Φυσικά πρόσωπα με αυξημένη οικολογική συνείδηση

EUNICE ENERGY GROUP

Λίγα λόγια για τον Όμιλο

Ο Όμιλος Eunice είναι ένας καθαρά ελληνικός όμιλος με τεχνογνωσία και δραστηριότητα στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Αποτελεί στρατηγικό εταίρο επιλογής για διεθνείς οργανισμούς, εταιρείες και funds που ενδιαφέρονται για ενεργειακά έργα στην Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.

Ο Όμιλος Eunice, υγιής, ανεξάρτητος και πρωτοπόρος, έχει σταθερό προσανατολισμό στην παραγωγή κι εφαρμογή ενέργειας που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές.

Αναπτύσσει ισχυρές διεθνείς τεχνολογικές και επενδυτικές συμμαχίες και συνεργασίες ενώ διαθέτει επιλεγμένο ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή τεχνογνωσία, εξειδίκευση και τεχνική εμπειρία.

Εξελίσσοντας κι εφαρμόζοντας καινοτομίες, ο Όμιλος Eunice καθιερώνεται ως η Ελληνική δύναμη εφαρμογής καθαρής, πράσινης ενέργειας στην καθημερινή ζωή.

poioi-eimaste-3-liga-logia-gia-ton-omilo-min@3x
Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;