Αρχική   /  /Eunice Power powered by Eunice Energy Group: Ο μοναδικός Πάροχος 100% Πράσινης Ενέργειας στην Ελλάδα

10 Νοεμβρίου Νοεμβρίου, 2022

Άρθρα

Eunice Power powered by Eunice Energy Group: Ο μοναδικός Πάροχος 100% Πράσινης Ενέργειας στην Ελλάδα

Με τον τίτλο του μοναδικού ελληνικού παρόχου 100% καθαρής, πράσινης ενέργειας στέφεται για ακόμη μία συνεχή χρονιά η Eunice Power.

 

Σύμφωνα με την τελευταία ετήσια δημοσίευση του ΔΑΠΕΕΠ (Διαχειριστής Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας & Εγγυήσεων Προέλευσης) για το 2021, η Eunice Power είναι ο μοναδικός προμηθευτής ενέργειας στην Ελλάδα του οποίου το μίγμα αποτελείται κατά 100% από ενέργεια παραγόμενη με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών. Μέσω της δημοσίευσης αυτής παρουσιάζεται κάθε χρόνο το σύνολο των προμηθευτών της ελληνικής αγοράς και ο αναλυτικός καταμερισμός του ενεργειακού μίγματος αυτών ανά μέσο παραγωγής ενέργειας.

Η δημοσίευση του ΔΑΠΕΕΠ για το Ενεργειακό Μίγμα των ελληνικών προμηθευτών ενέργειας για το 2021

Η We Energy ξεχωρίζει για ακόμη μία χρονιά, διατηρώντας την αποκλειστική δυνατότητα παροχής στους πελάτες της, της μοναδικής 100% έγκυρης Εγγύησης Προέλευσης Πράσινης Ενέργειας. Η Εγγύηση Προέλευσης αποδίδεται με τη μορφή του Πράσινου Σήματος το οποίο διατίθεται προς αξιοποίηση από κάθε μορφής επιχείρηση συνεργαζόμενη με την Eunice Power.

 

 

Με τη χρήση του Πράσινου Σήματος πιστοποιείται η αποκλειστική κατανάλωση Πράσινης Ενέργειας. Μέσω της Πράσινης Πιστοποίησης της We Energy μπορεί κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση να αυξήσει τις επιδόσεις της σε σχέση με τους παγκόσμιους δείκτες ESG, μειώνοντας φυσικά παράλληλα την εκπομπή της σε CO2 και βελτιώνοντας το οικολογικό της αποτύπωμα.

 

10 Νοεμβρίου Νοεμβρίου, 2022

Άρθρα

Eunice Power του Ελληνικού Ενεργειακού Ομίλου Eunice: Πρωτιά στην παραγωγή 100% καθαρής, πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και στην κορυφή επιδόσεων στους δείκτες βιωσιμότητας ESG

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;