ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

WeBlink

Προνομιακή χρέωση για χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων του δικτύου BLINK

Όλοι οι χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων με εγκατεστημένο σταθμό φόρτισης BLINK μπορούν να εξασφάλισουν προνομιακή χρέωση με το ειδικό πακέτο WE-BLINK, μέσω της σύμπραξης της We Energy και Blink Charging Hellas!

Η προσφορά ισχύει για φόρτιση στο δίκτυο της Blink και διαμορφώνεται στα 0,35 €/kWh έναντι 0,40 €/kWh στην τιμή φόρτισης (συν Φ.Π.Α.). Επιπλέον, οι χρήστες εξασφαλίζουν 5% έκπτωση σε όλα τα προγράμματα της We Energy.

Οι κάτοχοι ηλεκτρικών οχημάτων, μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον μειωμένες τιμές για εγκατάσταση νέου οικιακού σταθμού φόρτισης αλλά και από Β2Β εξειδικευμένες λύσεις στόλου για επαγγελματίες.

fose-2-min@3x

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ένας εκπρόσωπος της We Energy θα σε καλέσει για να συζητήσετε την δική σου λύση χρηματοδότησης.

  Όνομα *

  Επιθέτο *

  Διεύθυνση email *

  Τηλέφωνο επικοινωνίας


  Όροι και Προϋποθέσεις Προσφοράς

  • 5% επιπλέον έκπτωση σε όλα τα διαθέσιμα προγράμματα

  • Η We Energy διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της προσφοράς οποιαδήποτε στιγμή.

  • Ο Φ.Π.Α. για τις τιμές φόρτισης ανέρχεται σε 24%

  Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
  Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
  Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
  Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
  Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
  Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
  Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
  Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


   Ψάχνεις κάτι άλλο;