Το όραμά μας

Όραμά μας να γίνουμε η πρώτη επιλογή προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας απο νοικοκυριά και επιχειρήσεις που επιθυμούν να καταναλώνουν καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια.

Nα συν-δημιουργήσουμε ΜΑΖΙ (WE) έναν κόσμο αειφόρου ανάπτυξης κι ενεργειακής αυτονομίας για όλους, με σεβασμό στο περιβάλλον.

EUNICE POWER

Η φιλοσοφία μας εκφράζεται μέσα από τις παρακάτω αρχές

Σχέσεις

Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες με τους οποίους οικοδομούμε σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.

Δράσεις

Όλες μας οι δράσεις συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Επιχειρηματικότητα

Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων.

Αποτελέσματα

Έχουμε πάθος να παρέχουμε λύσεις αιχμής και να παράγουμε βέλτιστα αποτελέσματα.

Όραμα

Νοιαζόμαστε, μοιραζόμαστε και εμπνέουμε με όραμα να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, για όλους μας.

Μέλλον

Είμαστε εδώ για να μείνουμε. Φροντίζουμε και εργαζόμαστε για το ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας.

Η αποστολή μας

Παρέχουμε λύσεις με βασικούς πυλώνες τα ανταγωνιστικά τιμολόγια και την «πράσινη» ενέργεια, οι οποίες οδηγούν στο μέλλον με απώτερο στόχο να δώσουν στον καταναλωτή τη δυνατότητα να μετατραπεί σε παραγωγός κι εντέλει σε σύμμαχος στο όραμά μας για μια «Δημοκρατία της Ενέργειας».

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;