Αρχική   /  /EUNICE POWER: Προσφέρει… «πράσινο φως» στις ελληνικές επιχειρήσεις

26 Ιουλίου Ιουλίου, 2019

Πράσινο Σήμα

EUNICE POWER: Προσφέρει… «πράσινο φως» στις ελληνικές επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να καταστούν περισσότερο βιώσιμες και η στροφή στην πράσινη ενέργεια αποτελεί την πλέον ανερχόμενη τάση παγκοσμίως. Ως θυγατρική του ελληνικού Ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG),  ο οποίος δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), η EUNICE POWER  δίνει στις επιχειρήσεις… «πράσινο φως» για να μειώσουν το λειτουργικό τους κόστος και να κατακτήσουν νέες, προσοδοφόρες αγορές!

Κάθε επιχείρηση που συμβάλλεται με τη EUNICE POWER λαμβάνει αυτόματα το «Πράσινο Σήμα», το οποίο πιστοποιεί, με τη «σφραγίδα» του ΔΑΠΕΕΠ (πρώην ΛΑΓΗΕ), ότι ο κάτοχός του κάνει χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η πιστοποίηση αυτή συνοδεύεται από πολλά και σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις. Επιλέγοντας 100% πράσινη ενέργεια καθιστά μια εταιρεία πιο ελκυστική τόσο στους καταναλωτές όσο και σε υψηλού προφίλ εργαζομένους. Ειδικότερα:

  • Η δημιουργία μιας αειφόρου εργασιακής κουλτούρας αποτελεί πόλο έλξης για νέα ταλέντα – το 62% των εργαζομένων που γεννήθηκαν στο τέλος της προηγούμενης χιλιετίας επιθυμούν να εργαστούν για μια επιχείρηση που θέλει να έχει θετικό αντίκτυπο, σύμφωνα με την έκθεση «The Revolution Values» της εταιρείας Global Tolerance το ​​
  • Η πράσινη ενέργεια αποδεικνύεται σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για επιχειρήσεις που πωλούν απευθείας στους καταναλωτές. Μια πρόσφατη διεθνής μελέτη της Unilever αποκάλυψε ότι το ένα τρίτο των καταναλωτών επιλέγουν να αγοράζουν από εμπορικά σήματα που κάνουν κοινωνικό ή περιβαλλοντικό καλό.

Συνολικά, εκτιμάται ότι υπάρχει διεθνώς μια δεξαμενή περίπου 1 τρισ. δολαρίων από την οποία μπορούν να αντλήσουν με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα οι εταιρείες που καθιστούν σαφή τα διαπιστευτήριά ως προς την αειφορία, μέσω επιλογών όπως η καθαρή ενέργεια!

Επιπλέον, έχοντας αποδεδειγμένα χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα μια μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στις αλυσίδες εφοδιασμού των μεγάλων επιχειρήσεων και πολυεθνικών. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως εργάζονται για να ελαχιστοποιήσουν το αποτύπωμά τους σε CO2  και μέσω αυτού να προσελκύσουν καταναλωτές και να βελτιώσουν τη φήμη των εμπορικών σημάτων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι μεγάλες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου όλο και περισσότερο επιλέγουν προμηθευτές που μπορούν να ταιριάζουν με τα δικά τους πράσινα διαπιστευτήρια και να αποδεικνύουν ενεργά τη δέσμευσή τους να μειώσουν το δικό τους αποτύπωμα άνθρακα.

Πράσινο πιστοποιητικό

Το «Πράσινο Σήμα» που χορηγεί σε όλους τους επιχειρηματικούς της πελάτες η EUNICE POWER πιστοποιεί ότι κάνουν χρήση ενέργειας που προέρχεται από Ανανεώσιμες Πηγές.

Οι δυνατότητες επικοινωνίας κι αξιοποίησης αυτής της πιστοποίησης είναι ανεξάντλητες. Οι επιχειρηματικοί πελάτες της EUNICE POWER μπορούν να εμφανίζουν το «Πράσινο Σήμα»  στις συσκευασίες των προϊόντων τους, τα καταστήματά τους, στα οχήματα του στόλου τους και σε όλες τις δράσεις επικοινωνίας τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα πλεονεκτήματα της μετάβασης στην κατανάλωση πράσινης ενέργειας!

26 Ιουλίου Ιουλίου, 2019

Πράσινο Σήμα

«Πράσινο ρεύμα» στις τουριστικές επιχειρήσεις από τη EUNICE POWER

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;