Αρχική   /  /EUNICE POWER: Ασφάλεια και εμπιστοσύνη από τους πρωτοπόρους στην πράσινη ενέργεια

27 Ιουλίου Ιουλίου, 2020

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE POWER: Ασφάλεια και εμπιστοσύνη από τους πρωτοπόρους στην πράσινη ενέργεια

Περιβαλλοντική συνείδηση, εξοικονόμηση κόστους και αειφόρος ανάπτυξη.

Χάρη στην ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που εμπνέει ο πρωτοπόρος στην Πράσινη Ενέργεια, μητρικός Όμιλος EUNICE ENERGY GROUP (EEG), η EUNICE POWER, προσφέρει σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά το απόλυτο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων καθαρής, πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο EEG είναι ο πρώτος και μοναδικός Όμιλος στην Ελλάδα που παράγει και διαθέτει ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από Ανανεώσιμες Πηγές, μέσα από ιδιόκτητα αιολικά και ηλιακά πάρκα σε όλη τη χώρα.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου EEG στην Πράσινη Ενέργεια είναι μοναδική στη χώρα, όπως φανερώνουν πρωτοποριακά του έργα, όπως η κατασκευή της πρώτης made in Greece ανεμογεννήτριας, ο βραβευμένος υβριδικός σταθμός ενέργειας στην Τήλο, η κατασκευή φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων κα.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιεί επενδύσεις και ενισχύει το ενεργειακό του δυναμικό μέσα από επεκτάσεις των αιολικών και ηλιακών του πάρκων με τη συνολική ισχύ της Καθαρής Ενέργειας που παράγεται από τον Όμιλο EEG, να εκτιμάται ότι σταδιακά θα ξεπεράσει τα 650MW μέσα στην επόμενη πενταετία!

Καθαρή και οικονομική ενέργεια

Η δυναμική του μητρικού Ομίλου EEG, επιτρέπει στη EUNICE POWER να παρέχει στους πελάτες της οικονομικά προϊόντα και υπηρεσίες, καταρρίπτοντας το μύθο, ότι η Πράσινη Ενέργεια είναι ασύμφορη και με υψηλό κόστος.

Επιπλέον, προσφέρει στη EUNICE POWER τη δυνατότητα να χορηγεί δωρεάν σε όλους τους επιχειρηματικούς της πελάτες το λεγόμενο «Πράσινο Σήμα», με το οποίο πιστοποιείται ότι κάνουν χρήση ενέργειας που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές! Ένα αναμφισβήτητα σημαντικό πειστήριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης!

Τεχνολογία Αιχμής

Η πρωτοπορία του Ομίλου EEG στην Πράσινη Ενέργεια αποτυπώνεται από την τεχνολογία αιχμής και την καινοτομία που παράγει, καθώς από τις δυναμικές του δράσεις σε όλο το φάσμα της αγοράς ενέργειας:

  • Διαθέτει το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο κατασκευής ανεμογεννητριών στην Ελλάδα, στη Μάνδρα Αττικής, όπου κατασκευάζεται η πρωτοποριακή ανεμογεννήτρια EW16 THETIS, ισχύος 50 κιλοβάτ.
  • Αναπτύσσει μεγάλης κλίμακας αιολικά και ηλιακά πάρκα, στα πρότυπα των κορυφαίων διεθνών παραγωγών ενέργειας, όπως το Aigaio Project, μια διεθνούς κλίμακας ενεργειακή επένδυση, που προβλέπει την εγκατάσταση δικτύου ανεμογεννητριών συνολικής δυναμικότητας 582MW, σε δεκάδες ακατοίκητες νησίδες των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων.
  • Συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης εμβληματικών και διεθνώς αναγνωρισμένων ενεργειακών έργων και προϊόντων όπως οι ελληνικοί φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων που παράγονται στη σύγχρονη και πρωτοποριακή ιδιόκτητη μονάδα του Ομίλου EEG στην Μάνδρα Αττικής, το πρόγραμμα τεχνογνωσίας Ευφυούς Ηλεκτρικού Δικτύου (ΕΗΔ), με την χαρακτηριστική ονομασία “S4S” (STORAGE FOR SUSTAINABILITY, SMART GRID, SOLUTIONS, SECURITY), που αναπτύσσεται στο πολυβραβευμένο έργο, επίσης του Ομίλου EEG, «TILOS Project» παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ, το οποίο έχει τεθεί σε κανονική λειτουργία στην Τήλο
  • Επενδύει στη ηλεκτροκίνηση, μέσα από μια εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα στρατηγική συνεργασία του με τον αμερικανικό κολοσσό Blink Charging Co., για την υλοποίηση ενός εκτεταμένου δικτύου ταχείας φόρτισης μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
  • Ενισχύει, συνδυάζοντας τα περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με αυτά της «πράσινης» φόρτισης μέσω της EUNICE POWER.

Όλες οι παραπάνω δράσεις και πρωτοβουλίες έχουν ως στόχο ο Όμιλος EEG να αποτελεί για κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση που εμπιστεύεται τη EUNICE POWER, πόλο διαμόρφωσης και συμμετοχής στην αιχμή των παγκόσμιων εξελίξεων του χώρου της ενέργειας.

27 Ιουλίου Ιουλίου, 2020

Πράσινη Ενέργεια

EUNICE POWER: Ηγέτης και στην εξυπηρέτηση πελατών

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;