Αρχική   /  /EUNICE POWER: Ηγέτης και στην εξυπηρέτηση πελατών

7 Ιουλίου Ιουλίου, 2020

Άρθρα

EUNICE POWER: Ηγέτης και στην εξυπηρέτηση πελατών

Η ικανοποίησή σας ως πελάτης είναι κάτι πολύ σημαντικό που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αποφασίσετε να επιλέξετε πάροχο ενέργειας, προκειμένου να αισθάνεστε ασφαλείς αναφορικά με την εξυπηρέτηση των ενεργειακών σας αναγκών.

 Αν και συνήθως το πρώτο κριτήριο κατά την επιλογή του προμηθευτή ενέργειας είναι το τελικό κόστος της κατανάλωσης, η ικανοποίηση του πελάτη κατατάσσεται επίσης ψηλά στις προτεραιότητες τόσο των νοικοκυριών όσο και των επιχειρήσεων. Από την ελαχιστοποίηση των βημάτων για την αλλαγή παρόχου και την έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών, μέχρι την προσωπική τηλεφωνική εξυπηρέτηση δίχως αυτόματες απαντήσεις και την παροχή δωρεάν συμβουλών για εξοικονόμηση ενέργειας στην οικεία ή την επιχείρησή σας, στη EUNICE POWER τα πάντα γίνονται εύκολα, σύγχρονα και ψηφιακά.

Κορυφαίες υπηρεσίες

Προτεραιότητά μας είναι ο καταναλωτής και οι ιδιαίτερές του ανάγκες, γι’ αυτό και επενδύουμε στην καθημερινή προσωπική σας εξυπηρέτηση:

  • Οι κλήσεις σας απαντώνται από πραγματικά πρόσωπα, το εξειδικευμένο προσωπικό μας που είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει άμεσα κι αποτελεσματικά, καθώς επίσης να προτείνει την καλύτερη για εσάς λύση.
  • Οι άνθρωποί μας θα σας δώσουν δωρεάν συμβουλές για το πώς θα μειώσετε την κατανάλωσή σας και με ποιους τρόπους μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Η αλλαγή παρόχου είναι μόνο η αρχή. Την υπογραφή της σύμβασής σας με τη EUNICE POWER συνοδεύει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία after sales. Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή!

Ψηφιακή υπεροχή

Η υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών σήμερα περιλαμβάνει την κατάργηση της γραφειοκρατίας και της περιττής ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

Αυτό επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση ψηφιακών εργαλείων και ηλεκτρονικών υπηρεσιών που καθιστούν κάθε επαφή κι επικοινωνία σας με τη EUNICE POWER εύκολη υπόθεση και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε χρόνο στην καθημερινότητά σας:

  • Μπορείτε να αλλάξετε πάροχο ψηφιακά, με λίγα μόλις βήματα. Κάνετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://e-contract.eunice-power.gr/ κι ελάτε στη EUNICE POWER!
  • Η πληρωμή των λογαριασμών σας μπορεί να γίνει εύκολα και ηλεκτρονικά μέσα από τη διεύθυνση https://e-pay.eunice-power.gr/
  • Η υποστήριξη των πελατών μας γίνεται μέσα από όλα τα διαθέσιμα ψηφιακά κανάλια κι εργαλεία, όπως e-mail, την υπηρεσία click to call (call me back) ενώ μπορείτε να επικοινωνήστε με τους ανθρώπους μας μέσω εφαρμογών όπως Viber και Whats app

Επιλέγοντας τη EUNICE POWER επιλέγετε όχι μόνο ενέργεια που προέρχεται 100% από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, αλλά και ένα κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης που συνδυάζει την τεχνολογική και ψηφιακή  υπεροχή με την άμεση, προσωπική σας υποστήριξη από τους ανθρώπους μας.

7 Ιουλίου Ιουλίου, 2020

Άρθρα

Τι είναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και πώς επηρεάζουν το λογαριασμό του ρεύματος;

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;