Αρχική   /  /EUNICE POWER: «Πράσινο» διαβατήριο για υψηλά κέρδη

30 Μαΐου Μαΐου, 2019

Πράσινο Σήμα

EUNICE POWER: «Πράσινο» διαβατήριο για υψηλά κέρδη

Από την παροχή υπηρεσιών και τη μεταποίηση μέχρι την αγροτική παραγωγή, η EUNICE POWER λύνει τα… χέρια των επιχειρήσεων παρέχοντάς τους όχι μόνο φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα που μειώνει σημαντικά το λειτουργικό τους κόστος, αλλά επιπροσθέτως με την απόκτηση  του «Πράσινου Σήματος» και ένα… διαβατήριο για νέες απαιτητικές αγορές.

Μια επιχείρηση επιλέγοντας τη EUNICE POWER, θυγατρική του ελληνικού ομίλου EUNICE ENERGY GROUP (EEG),  που δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), αποκτά πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα:

Μείωση έως 50% στο κόστος:

Η EUNICE POWER προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά πακέτα σε σύγκριση με αυτά του βασικού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα συμβάλλοντας στην σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους παραγωγής των επιχειρήσεων.

Ειδικότερα:

Mε τα προγράμματα GREEN BUSINESS 21 και GREEN BUSINESS 21 LOW, που είναι σχεδιασμένα για γραφεία, καταστήματα, μικρές βιοτεχνίες και άλλες επιχειρήσεις με εγκατεστημένη ισχύ έως 25 kVA, το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος είναι 13% χαμηλότερο.

Με το πρόγραμμα GREEN BUSINESS 22, σχεδιασμένο για εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές με εγκατεστημένη ισχύ από 25 μέχρι 250 kVA, η εξοικονόμηση μπορεί να φτάσει μέχρι και το 50%!

Στην περίπτωση που η κατανάλωση ηλεκτρικού συνδυαστεί με αυτοπαραγωγή ενέργειας τότε τα οφέλη για μια επιχείρηση πολλαπλασιάζονται.

Η EUNICE POWER – σε συνεργασία με τον Όμιλο EUNICE ENERGY GROUP (EEG)– μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αυτοπαραγωγής, οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν τη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος από δαπάνη, σε έσοδο!

Πράσινο πιστοποιητικό:

Μαζί με τα ανταγωνιστικά της τιμολόγια, η EUNICE POWER παρέχει στις επιχειρήσεις το «Πράσινο Σήμα».

Το σήμα αυτό, με τη «σφραγίδα» του ΛΑΓΗΕ, πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του κάνει χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Οι επιχειρήσεις – πελάτες της EUNICE POWER μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στις συσκευασίες των προϊόντων τους, στα καταστήματά τους, στα οχήματα τους και να το χρησιμοποιήσουν σε όλες τις δράσεις επικοινωνίας τους.

Έρευνες αποδεικνύουν ότι σε μεγάλο ποσοστό οι καταναλωτές είναι διατεθειμένοι ακόμα να πληρώσουν περισσότερα για προϊόντα και υπηρεσίες, που πιστοποιημένα παράγονται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους .

Επομένως, με τη EUNICE POWER μια επιχείρηση  μειώνει  το ενεργειακό της κόστος, βελτιώνει σημαντικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα,  συμβάλλει  στην ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής, και διαφοροποιεί τα προϊόντα της προσδίδοντας σημαντική  κοινωνική προστιθέμενη αξία.

30 Μαΐου Μαΐου, 2019

Πράσινο Σήμα

Πράσινη ενέργεια: Ασπίδα προστασίας στην κλιματική αλλαγή

Γεια σου! Ρώτησε μας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Eunice Power ή ό,τι άλλο θες!
Μπορώ να λαμβάνω εκκαθαριστικό λογαριασμό κάθε μήνα;! Στη We Energy, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να λαμβάνεις μηνιαίο εκκαθαριστικό λογαριασμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.
Που μπορώ να αναγγείλω τυχούσες βλάβες στην εγκατάστασή μου;! Μπορείς να αναγγείλεις τη βλάβη σου μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΔΕΔΔΗΕ: link ή τηλεφωνικά στο 11500.
Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;! Μπορείς να μας καλέσεις τηλεφωνικά στο 210 7294512, ή να μας στείλεις email στο customers@eunice-power.gr
Τι σημαίνει 100% καθαρή, πράσινη ενέργεια;! Στη We Energy παράγουμε ενέργεια από 100% ανανεώσιμες πηγές. Επιλέγοντας τη We Energy, επιλέγεις πιστοποιημένα καθαρή, πράσινη ηλεκτρική ενέργεια για το σπίτι ή την επιχείρησή σου, υποστηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος και τη μάχη κατά της κλιματικής αλλαγής.
Πως μπορώ να αλλάξω πάροχο και να έρθω στη We;! Πολύ εύκολα, μέσα από το We-Contract! Ακολούθησε τα βήματα εδώ και ολοκλήρωσε ηλεκτρονικά την αίτησή σου.
Ποιές είναι οι τρέχουσες προσφορές σας;! Σε αυτό το link θα βρεις αναλυτικά όλες τις προσφορές στα προγράμματα που παρέχουμε.
Άλλη ερώτηση / Call me back Γράψε μας το αίτημά σου και ένας εκπρόσωπός μας θα καλέσει άμεσα.


    Ψάχνεις κάτι άλλο;